31 Jul

Відважні вчені з’ясували, яка порнографія збуджує найшвидше!

Зрештою, не всі відео з позначкою XXX є такими ж надійними!

Звичайний час, витрачений користувачем на сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Вчені фактично визначили чітке партнерство між тематикою відеокліпів і розміром перегляду. Відео “—; Літній чоловік-молода дівчина” шукає в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд більше, ніж аналітичний стандарт. Після цього, у порядку спадання, йдуть відеокліпи з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд) , гей-порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорська порнографія (10 хвилин 19 секунд).

Інші жанри отримали другу оцінку. Наприклад, ролики з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, ролики з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд , лесбійське відео зі страпоном —– 8 хв. 1 2. Але найменше часу отримав ролик із рудоволосими жінками: загалом його дивляться 6 хвилин 35 секунд.перейдіть за посиланням жидеий вибратор На нашому сайті

Дотримуючись простої логіки, одним із найцікавіших став відеоролик із рудоволосими дівчатами. Наближаючись до нього, завдяки гікам і різним іншим гікам, хентаю, відеороликам зі стажерам і дамами з маленькими бюстами. Пол Брайант, викладач медицини Індіанського коледжу (США), пояснює це найбанальнішою фізіологією. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні жінки, які можуть народити чудових дітей, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначив, скільки часу громадяни різних країн вкладають у ресурс. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хвилин 19 секунд), на 2 місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), громадяни Росії знаходяться в 6 зоні з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – громадяни латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яке порно подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно знаєте, який саме фільм вам потрібно подивитися, щоб вітати дівчину вдома, щоб не натрапити на відмову!

Ми не знаємо, як ви провели вихідні, але ми розуміємо, що в цей час робили експерти Pornhub: вони ретельно готували дані. Результат – зведені таблиці, що показують, які категорії порнографії особливо популярні серед жінок у різних країнах.

Останнім часом відео в категорії “лесбіянки” незмінно тримають першість за популярністю. І Pornhub розумно заявляє, що це значною мірою завдяки жіночій аудиторії. Жінки переглядають ці відео на 151% частіше, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто мати на увазі, що вподобання відрізняються від країни до країни. Тому наші співвітчизники обирають ролики категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, за цією логікою, російським жінкам варто вибирати «секс з ведмедями і балалайками», але ми воліємо про це не думати.

Відважні вчені з'ясували, яка порнографія збуджує найшвидше!

8 найпопулярніших груп: “лесбіянки”, “хентай”, “секс з чорними”, “анальний секс”, “секс з індіанцями”, “аматорська порнографія”, “мілф”, “; секс з азіатами.

Є дані для окремих країн. Так, у Сполучених Штатах жінки на 102% частіше дивляться відео в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% найімовірніше люблять «жорстокий секс», канадські жінки користуються «сексом утрьох» у 36% випадків, француженки люблять відеокліпи в класифікації «рогоносців». аж на 103% регулярно, ніж у інших країнах, а серед громадян Німеччини відеоролик “фетишизм ніг” є особливо помітним (і це сильні 165%).

Згідно з цим захоплюючим фактом, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеокліпи на запит «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми цілком підтримуємо такий патріотизм. Також помітними є відеокліпи в класифікації “фут-фетишизму”. і “веб-камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковій кореляції. Виявилося, що тип порнографії, який подобається жінкам, залежить не лише від раси, а й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорське порно (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручна робота» (+143%)
Share this

Leave a reply