14 Jul

Procjena videoigara Plinko (Hacksaw Video Gaming) ustanove za kockanje

Procjena videoigara Plinko (Hacksaw Video Gaming) ustanove za kockanje

Gameri, ako ste'’ s ciljem da vas nakratko odvratite od portova u videoigri koja se vraća na osnove koja ne zahtijeva gotovo nimalo vremena da saznate, nakon toga Plinko iz Hacksaw PC gaminga mogao bi biti alternativa. Plinko je, prema općem osjećaju, glavna stvar u igri, gdje se loptica spušta s vrha trokutaste ploče koja se zatim spušta prema dnu gdje je čeka niz različitih vrijednosti nagrada. To'’ s obzirom na to, uistinu. Hacksaw Gaming se uglavnom zadržao na temeljnim principima Plinka, ali se zapravo sastojao od nekoliko parametara koji se mogu konfigurirati kako bi se video igra prilagodila kockarima' ‘ izbor klađenja.

Nakon procjene jednog od najnaprednijih dostupnih mrežnih portova, pakiranje Plinka bilo je prilično šok. Čini se kao da je mogao biti lansiran prije desetljeće ili više na jednom od najosnovnijih računala koje pokreće CGA zaslon niske tehnologije u 16 boja. Da, CGA zasloni su nekada imali 16 boja, iako su programeri imali metode dodavanja dubine boja. Oslanjajući se na ekran, neki su čak imali 4 boje, dosta cijan i magenta. Svejedno, Plinko je pomalo takav.Za nastavak čitanja plinko Na web stranici Korak unatrag u vremenu kada je dobra mašta pomogla u susretu s bilo kojom vrstom nedostatka vizualnih informacija. Ono što Plinko ima su bodovi poput trokutaste ploče za igru ​​koja se sastoji od popravaka i obrubljena vrijednošću nagrada u donjem redu, prekidač za klađenje i različite kontrole korisničkog sučelja. Za ovo je bolje nabaviti svoj pojedinačni popis za reprodukciju, budući da aktivnost ne prati nikakva glazba.

Igranje Plinka znači napraviti nekoliko izbora o tome kako ćete'’ želio bih postaviti video igricu. Među njima je odabir uloga gdje su opcije 10 p/c do $/€& euro; 100 po sferi pada – oba različita primarna izbora pokrivena su u sljedećem području. Igrači s okom na povratnu vrijednost moraju biti uzbuđeni s Plinko'’ s brojkom od 98,98 %, iako je to optimalna vrijednost, a stvoreno je nekoliko modela smanjenog povrata.

Plinko: značajke

Ne postoje'’ t bilo koje vrste glavnih funkcija u Plinku, kao u, nema krugova pogodnosti ili bilo što u tom smislu. Ipak, Hacksaw video igre'’ Plinkova varijanta omogućuje igračima da odaberu Low, Tool ili High Risk i odaberu različite redove od 8 do 16. Na vrijednosti nagrada na kraju piramide utječe igrač'’ s odabirima. Na primjer, pri odabiru niske prijetnje s 8 redaka, vrijednosti nagrade kreću se od 0,9 do 5,6 puta većeg uloga, dok pri odabiru visokog rizika sa 16 redaka, vrijednosti nagrada variraju od 0,3 do 3843,3 puta većeg uloga.

Kada je sve postavljeno prema vašim željama, pritiskom na prekidač za klađenje ispušta se lopta na piramidu. Runda smanjuje svoja sredstva u odnosu na popravke prije nego što dođe do množitelja uloga u posljednjem retku. Množitelje u središtu reda lakše je dohvatiti i oni imaju manju vrijednost, dok je množitelje na vanjskim rubovima reda teže doseći, ali imaju veću korist. Stavili ste'’ t morati čekati jednu rundu da dovrši svoj pad prije ponovnog klađenja; Plinko omogućuje korisnicima slanje neželjene pošte gumbu Bet za pokretanje brojnih sfera.

Plinko: Konačna odluka

Plinko se vraća u rano doba Hacksaw Gaminga kada se grupa bolje nazivala proizvođačima kartica za struganje, prije nego što je ušla u svijet internetskih utora i postala jedna od vodećih tvrtki. Tvrdeći to, brojne plinko videoigre koje su izdane u skladu su s trendom pojednostavljenosti i neodjevenosti. pila za metal'’ s Plinko nije raznolik jer osjećaj, nudi standard kao i klađenje, nije daleko od samo okretanja novčića i klađenja na krajnji rezultat. S pozitivne strane, osim nezahtjevne jednostavnosti i konfigurabilnosti, Plinko ima znatan RTP vrijedan truda, koji je mnogo veći nego što obično vidimo u internetskom priključku. S izuzetkom igara poput Book of 99 by Relax Video gaming ili Big Time Pc gaming'’ s White Rabbit Megaways, koji se razmeću zamjetno visokim povratnim vrijednostima za internetske priključke.

Unatoč tome, Plinko opslužuje igrače koji nisu'’ t u stanju uma da vrti kolute u svim. Njegov kaskadni utjecaj smanjene materije piksela ima praktički zen visoku kvalitetu koja bi mogla biti savršena za sanjarenje dok gledate kako mali skup piksela skače niz Plinko ploču savijajući se s jedne na drugu stranu prije nego što sleti na vrijednost nagrade. Nekako je super, uvijek nešto osvojiš kad sfera padne, ali nemoj ne mislim da Plinko može'’ Također skupite novac, unatoč visokom RTP-u. Ima dosadnu sposobnost skakanja po vanjskom kanalu prije nego što ga, up, udari prema jednoj od unutarnjih nagrada. Ponekad se stvarno može činiti kao da runde padaju niz lijevak, a ne u smjeru niza nagrada. Takva je igra Plinka u cjelini, međutim, uistinu.

Dakle, za uređaj za kockanje koji ima ocjenu 0 u smislu psihološkog oporezivanja i bonusa, Plinko bi mogao biti hit. Možda se pripremite za emocionalne udarce, međutim, ako te loptice koje odskaču odbiju ići vašim sredstvima. Za nešto usporedivo, ali s hrpom dodatne buke i boljim izgledima za pobjedu, nakon toga Publish Studios' ‘ izvanredan Pine of Plinko vrijedi pogledati.

Share this

Leave a reply